Taxateur Harderwijk

De juiste taxatie voor
uw droomhuis in Harderwijk

Staat u op het punt om een huis in Harderwijk te kopen? Dan wilt uw hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Met een uitgebreide taxatie bepaalt de taxateur een nauwkeurige waardebepaling van het huis. Hierbij wordt er rekening gehouden met alle belangrijke details van een woning. Factoren als de oppervlakte, kwaliteit van het huis, gemeente en eventuele isolatie spelen een grote rol. Alle eigenschappen van de woning en de woningwaarde worden opgenomen in het taxatierapport.

Voordat de bank de hypotheek kan goedkeuren, moet u een compleet dossier verzamelen. Het taxatierapport is daar een essentieel onderdeel van. Het is dus verstandig om zo snel mogelijk een taxateur in Harderwijk in te schakelen. Wanneer de voorlopige koopakte door beide partijen is getekend, schakelt u een ervaren taxateur in. Hoe sneller alle documenten bij de bank zijn, hoe sneller u de zekerheid heeft dat u het droomhuis daadwerkelijk kunt kopen. Als ervaren taxateur in Harderwijk helpen wij u met de juiste taxatiewaarde van uw woning. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Uw bedrijf op de juiste plek

Accountants, ondernemers, banken en andere financieringsinstellingen doen dagelijks een beroep op ons voor het maken van diverse taxaties in Harderwijk en omstreken. Maar ook voor objecten in Ermelo of Hierden zijn we het directe aanspreekpunt. Niet zo vreemd gezien het kennisniveau. Ook SVMNIVO, het examenbureau voor de vastgoedbranche, maakt regelmatig gebruik van de kennis van Bart Jansen.

Een duidelijk taxatierapport met een overzichtelijke rapportage en sluitende berekeningen is van onschatbare waarde. Daarom is het bepalend voor uw beslissing in welk object u investeert en natuurlijk voor de acceptatie van de bank.

Een goede locatie voor uw kantoorgebouw of industriegebouw is erg belangrijk. Bij het aankopen van een object in Harderwijk of het aangaan van een huurovereenkomst komt een behoorlijke dosis onderzoek kijken. Hierbij is het van belang de juiste vraagprijs of huurprijs te achterhalen.

De groeimogelijkheden, maar ook wetten en regelgeving zijn een belangrijk punt. Bij bijvoorbeeld het huisvestingsconsult wordt de volledige huisvestingssituatie van een bedrijf onder de loep genomen. Van (huur-)contract tot groei of krimp van het bedrijf. Niet alleen de aankoop van een bestaand object valt onder consultancy. Maar ook de verwerving van gronden van ontwikkelingsdoeleinden is een vakgebied waar wij ervaring mee hebben.

Neem contact op
Taxatie Harderwijk bedrijfspand

Makelaars met passie voor het vak

Bart Jansen Makelaars Harderwijk

Onze voordelen als uw taxateur in Harderwijk

Uitstekend beoordeeld

  • NVM Makelaar met ervaring
  • Beoordeling op Funda 9,2
  • Superhandige zoekfuncties
Vrijblijvend gesprek

De juiste informatie

  • Geen zorgen voor regelgeving
  • Geen discussies met lastige huurders
  • Minder betalingsconflicten
Vrijblijvend gesprek

Deskundige adviseur

  • Meest complete aanbod
  • Deskundige hypotheekadviseur
  • Situatie nu, en toekomstperspectief
Vrijblijvend gesprek