VERKOOP EN VERHUUR

Artist impressions,
foto’s en virtueel rondlopen

Bij de verkoop of verhuur van een bedrijfsobject zijn een professionele en creatieve presentatie van belang. “Daardoor maakt u het tastbaar en gemakkelijk.”

Met artist impressions van de diverse ruimtes in het object worden indelingsmogelijkheden gevisualiseerd. Daarom kan de gegadigde zich veel beter inleven in zijn nieuwe bedrijfsobject. Hierdoor word de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Goede fotografie zorgt voor een goede presentatie voor de verkoop of verhuur van uw object. Een 360 graden panorama helpt om potentiele kopers alvast een virtuele tour door uw bedrijfsobject te geven.

VERKOOP EN VERHUUR

Online verkoop

Online aanbod van bedrijfsobjecten is niet meer weg te denken. Daarom wordt ons volledige aanbod geplaatst op Funda in Business. Hiervoor maken wij gebruik van dé bedrijfsobjectensite van Nederland met het meest actuele aanbod.

Naast Funda in Business hebben we een uniek middel, uw eigen unieke online verkooppagina die op een eenvoudige manier te koppelen is aan bijvoorbeeld een QR-code, zodat u uw te verkopen/verhuren object makkelijk online kunt delen.