Centrale ligging bij de Randstad

De centrale ligging en de goede bereikbaarheid van de Randstad maken Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk zakelijk aantrekkelijk. Gelegen aan de A28 en in de buurt van de A1, A27 en A6. Daarom is Harderwijk een goede uitvalsbasis voor uw kantoorpand. In no-time zit u in Zwolle, Amersfoort, Utrecht, Almere of Amsterdam.

Niet alleen de snelwegen rondom Harderwijk maken het aantrekkelijk uw kantoor in Harderwijk en omgeving te vestigen. Ook het openbaar vervoer is een groot pluspunt. Harderwijk heeft een eigen station en daardoor ligt het erg gunstig op de route tussen Utrecht, Amersfoort en Zwolle.

Variëteit in industriegebieden en kantoorlocaties

De variëteit aan industriegebieden en kantoorlocaties dragen zeker bij aan een goede en fijne werkomgeving. Harderwijk voldoet hieraan.

De Harderwijkse ondernemersclub

Als ondernemer in Harderwijk is het belangrijk om kennis te delen met andere ondernemers. Of u nu zelf een onderneming gestart bent of een bestaande onderneming voortzet. Buiten dat kost het u elke dag veel tijd en energie. Daarom is het prettig om op gezette tijden uw ervaringen en vragen te delen met collega ondernemers.

zijn ontspanning en bezig zijn met werken zijn niet altijd uitersten. Om die reden zijn veel ondernemers op zoek naar een informele sfeer waar zij van gedachten wisselen en op hetzelfde moment hun netwerk uitbreiden.

In Harderwijk zijn verschillende ondernemers- en netwerkclubs waar het makkelijk aansluiten is.

Uw personeel dichtbij

Goed personeel is een belangrijke factor in elk bedrijf. Dat personeel uw bedrijf goed kan bereiken is belangrijk voor het werkplezier. De gunstige ligging van Harderwijk en omgeving zorgt ervoor dat uw personeel zonder moeite op het werk aan kan komen.

Midden in Nederland, minder duur dan de Randstad daarom is het zakelijk aantrekkelijk

Werken dicht bij de randstad en niet zo duur uit als in Utrecht of Amsterdam? Geen probleem als u in de buurt van Harderwijk het bedrijf huisvest.