Rietlaan 2, Ermelo

€ 3.750,- per maand

Omschrijving

Stijlvolle kantoorvilla met monumentale uitstraling op een perfecte locatie in het dorpscentrum van Ermelo.

Hier vestigen is meer dan kantoor houden; het is versterking van het imago. De ligging op een markante plek, het fraaie gebouw en de uitgebreide parkeergelegenheid geven u een prima gelegenheid uw bedrijf te profileren.

Deze prachtige kantoorruimte is smaakvol en goed afgewerkt. De binnenkomst in de representatieve receptie zet meteen de toon. In de tuingerichte vergaderruimte, de strak afgewerkte uitbouw maar ook in de voormalige kamer en suite is het prettig werken. Dit wordt versterkt door de airconditioning en de systeemplafonds met inbouwverlichting. Bovendien is het voorzien van een alarmsysteem met bewakingscamera’s en natuurlijk glasvezel. Pantry en sanitair zijn verzorgd en centrale verwarming (deels vloerverwarming) is aanwezig.

De totale vloeroppervlakte is van 278 m² is als volgt ingedeeld:
Entree met receptie, toilet (D+H), kantoorruimte, vergaderruimte, kantoorruimten met suitedeuren, c.v. ruimte, straatgerichte kantoren,
pantry, serverruimte, 2e sanitaire ruimte.

Bovendien is het geheel omgeven door een aantrekkelijke tuin waar het voor personeel en cliënten goed toeven is.

Tot slot. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder. De inhoud van deze brochure geeft geen aanbod weer. Door aanvaarding van de condities of het uitbrengen van een afwijkend bod worden verhuurder, noch zijn makelaar gebonden. Verhuurder noch zijn makelaar zijn gebonden tot het uitbrengen van een tegenbod. Een overeenkomst komt uitsluitend tot stand indien in alle opzichten, ook de van ondergeschikt belang zijnde aspecten, overeenstemming wordt bereikt en deze schriftelijk zijn vastgelegd. Van het pand is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierbij genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening. Huurder dient zelf bij de gemeente te verifiëren of het door hem beoogde gebruik is toegestaan.

+ Lees de volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 3.750,-
Huur conditie
per maand
Aangeboden sinds
7 maanden
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Geïnteresseerd in dit object? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.