Duinweg 14, Hierden

€ 425.000,- k.k.

Verkocht

Omschrijving

Dit is je kans!
Wonen in een nieuw gebouwde villa in een bosrijke omgeving!

Te koop wordt aangeboden een riant bouwperceel van maar liefst 1.160 m².
In samenwerking met Groothuis Bouw te Emmeloord hebben wij een plan opgesteld voor de bouw van een riante woning. Een pand met karakter en ruimte. Deze ‘schuurwoning’ is naar wens samen te stellen, maar beschikt standaard over een ruime woonkamer, 4 slaapkamers, hardhouten binnendeurkozijnen en verdiepingstrap én vloerverwarming.

Ideaal is dat het een ‘kant-en-klaar’ geheel is. Groothuis regelt bijna alles en betaling vindt plaats bij oplevering. Deze bouwer biedt een te bouwen woning aan voor een prijs vanaf € 349.500,–.

Wil je de woning verfraaien met opties als eiken gebinten, grote overstekken, houten details of andere mooie zaken? De keus is aan jou. Laat Groothuis dit prachtige pand bouwen en je wordt volledig ontzorgd in het gehele bouwproces. Profiteer van de gunstige betalingsvoorwaarden en voor de snelle beslisser is er een jubileumactie van kracht met nog meer prijsvoordeel! Kijk op groothuisbouw.nl voor de voorwaarden voor alle informatie.

Naast de te bouwen woning is er plenty ruimte voor bijgebouwen. De bestemmingsplanregels geven aan dat het bebouwbaar oppervlak van de bijbehorende bouwwerken tot 100 m² bedraagt.

Als de woning eenmaal staat kan het genieten beginnen. Bos en hei liggen op steenworp afstand en ook de aantrekkelijke plaats Harderwijk is in de nabijheid gelegen.

Grijp die kans voor heerlijk wonen in het groen!

Aanvaarding: in overleg.

+ Lees de volledige beschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Aangeboden sinds
Minder dan een maand
Aanvaarding
in overleg
Plaats
HIERDEN
Bouwvorm
n.v.t.

Geïnteresseerd in deze woning? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd al het huis van uw dromen willen vinden? Daag ons uit!

Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag!

Stap 1 van 2