Duinweg 8nabij, Hierden

€ 329.500,- k.k.

Verkocht

Omschrijving

Schitterend gelegen bouwkavels in bosrijke omgeving. Het plan bestaat uit 2 kavels en de prijs is per kavel.

Dé mogelijkheid om jouw droomhuis te realiseren in het landelijke Hierden. Het perceel van circa 600 m² is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. De basisregels geven aan dat het bebouwbaar oppervlak van de woning maximaal 90 m² is en een bijgebouw van 60 m² mag worden gebouwd.

Het kavelpaspoort geeft aan dat uitbreiding van dit oppervlak mogelijk is op basis van de regeling vergunningsvrij bouwen. De van belang zijnde onderzoeken voor bodem, archeologie en natuur zijn aanwezig.

De goothoogte van de woning is maximaal 3,5 meter en de nokhoogte is maximaal 7 meter. Voor het bijgebouw is de goothoogte maximaal 3 meter en de nok mag maximaal 4,5 meter hoog zijn.

Als de woning eenmaal staat kan het genieten beginnen. De situatie is dusdanig dat de tuinen op het westen liggen. De groene omgeving wordt zoveel mogelijk gehandhaafd en dat is prettig.

De koopsommen van de kavels zijn kosten koper. De koper betaalt de notaris en de overdrachtsbelasting is 8%. Meer informatie is via ons kantoor verkrijgbaar.

Aanvaarding: in overleg.

+ Lees de volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 329.500,- k.k.
Aangeboden sinds
9 maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Geïnteresseerd in deze woning? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd al het huis van uw dromen willen vinden? Daag ons uit!

Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag!

Stap 1 van 2