Verkoop uw woning nu nog

sneller met onderstaande verkooptips…

Bereid u goed voor

Zodra u weet dat u uw huis gaat verkopen, is er het één en ander dat u zelf al kunt doen: de boel netjes aan kant maken, eventueel wat persoonlijke spullen

uit het zicht halen en zorgen dat de verlichting het goed doet. Laat het lekker ruiken in huis en zorg dat deurklinken goed zijn bevestigd.

Maak gebruik van het met goud bekroonde verkooppakket

Ons promotiepakket is uniek en zorgt er mede voor dat uw huis beter verkocht wordt. Het pakket bestaat uit de vermelding op funda.nl dé woningsite van Nederland en een fraaie fotoreportage welke door een professionele fotograaf wordt gemaakt. Verder natuurlijk een pakkende aanbiedingstekst en een sfeervolle 2D plattegrond van uw woning. Als kers op de taart nog onze promotie op onze social media kanalen met veel bereik. Hét middel om uw woning het beste te verkopen.

Schakel Bart Jansen Makelaars in en verkoop uw woning

Wij hebben altijd een plan. In de jaren negentig waren wij de eerste met ‘Woon tv’ bij de lokale omroep. En wat korter geleden maakten we deel uit van de crew van ‘Huizenjacht’ van SBS6. Daarom was ons kantoor trendsetter met het inschakelen van professionele fotografie, het zomeravond open huis, ‘Open deur’ acties en nieuw is ‘De Proeverij’ en de exclusieve minisite.

Het meeste belangrijk is dat het u zal bevallen! Ervaar het als een luxe resort waar u naar toe gaat, het tijdens uw verblijf enorm naar uw zin hebt, geniet, tot rust komt en nadien blij verrast bent met die extra dienstverlening die u eigenlijk niet verwacht had.

De cijfers van 2020 liegen er niet om

De opsomming die wij laten zien is gebaseerd op de transacties welke zijn geregistreerd in de NVM database en betreft woningen in zowel bestaande bouw als de nieuwbouw.

Woningmarktinformatie verkocht in 2020 in Harderwijk