Een huis verkopen? Zo werkt dat bij ons

U staat op ’t punt om een huis te verkopen. Dat is en voelt voor iedereen anders. Voor ons is het in ieder geval te vergelijken met topsport waarbij je goed getraind moet zijn, je over talent moet beschikken en scherp moet zijn. Dit wordt aangevuld met gevoel voor timing om op het juiste moment te ‘pieken’. Tot slot moet je de juist instrumenten hebben om tot de topprestatie te komen. En dat hebben we allemaal in huis.

Een huis verkopen gaat niet vanzelf Het is meer dan adverteren op Funda.nl. Het is een combinatie van taxeren, presenteren en omgang met mensen. De omgang met u als onze opdrachtgever. Wat wilt u bereiken en hoe kunnen wij u daarbij helpen? Hoe kunnen wij u beschermen tegen aansprakelijkstellingen? Wat zijn de sterke punten van uw huis? Hoe kunnen we de ogenschijnlijk mindere punten omzetten naar mogelijkheden? Wij staan open voor u en uw mening, wij zijn creatief en dragen altijd de juiste oplossing aan zodat de verkoop succesvol verloopt en er achteraf geen gezeur is.

En de kijkers van uw woning. Wat wil men, wat waardeert men en wat staat hen tegen. Een goede makelaar neemt tijd voor de bezichtiging, luistert naar de gegadigde, herkent de koopsignalen en kan daarom de juiste snaar bij de koper raken.

Dat zijn wij!

Taxatie

De waardebepaling is transparant en wordt u duidelijk uitgelegd. De vraagprijs van uw woning is gebaseerd op onze kennis van de markt, aangevuld met informatie uit een enorme database met transactiegegevens. Deze kennis gaat u ook voordeel opleveren als de onderhandeling gaande is. Kennis is kracht! En die kennis heeft u met ons in huis gehaald.

Omgang

De omgang met mensen. Die gastvrije ontvangst op kantoor, de wijze waarop onze cliënten te woord worden gestaan. Daar zit het verschil. Wij zorgen ervoor dat de cliënt meer krijgt dan hij eigenlijk had verwacht. Mevrouw De Boer had een woning met Bart bezichtigd en zei heel treffend: “Ik dacht dat een bezichtiging een bezichtiging was, maar er is wel degelijk verschil. Ik heb de rondgang als zeer prettig ervaren.” De rondleiding moet in een ontspannen sfeer plaatsvinden. De rust die je als makelaar uitstraalt en de kennis van het huis die je overdraagt aan de geïnteresseerde; dat is bepalend voor een effectieve verkoop.

Presentatie

Laten zien wat u heeft! Daar zijn wij heel goed in. En daar hebben wij heel veel instrumenten voor. Bekijk ons met goud bekroonde promopakket.(Prijzen zijn inclusief BTW)

Promopakket €475,-

De basis voor uw (ver)koop binnen handbereik…

Bekijk pakket

Taxaties

Er is geen kantoor waar zoveel getaxeerd wordt als bij Bart Jansen Makelaars. Particulieren, ondernemers, banken en andere financieringsinstellingen doen dagelijks een beroep op ons. Maar ook makelaars uit de omgeving weten ons voor taxatievraagstukken regelmatig te vinden. Dat is niet zo vreemd gezien ons hoge kennisniveau. Ook SVMNIVO, het examenburo voor de vastgoedbranche, maakt regelmatig gebruik van de kennis van Bart Jansen.

De juiste cijfers voor uw pand! En dat geldt ook voor de rekening.

Tarieven (incl. BTW)

  • Appartement € 475,-
  • Middenwoning € 475,-
  • Hoekwoning € 495,-
  • Tweekapper € 495,-
  • Vrijstaande woning € 595,-
  • Toeslag bij NWWI-taxatie € 45,98
  • Toeslag taxatie waarde na verbouwing € 50,-
  • Toeslag uitgestelde betaling bij eigendomsoverdracht € 25,-
  • Toeslag waardering in verhuurde staat € 125,-

Verkoopsom van uw woning

Ons tarief

Tot € 200.000,-

€ 2.950,- incl. BTW Contact

Van € 200.001,- tot € 250.000,-

€ 3.250,- incl. BTW Contact

Van € 250.001,- tot € 300.000,-

€ 3.750,- incl. BTW Contact

Van € 300.001,- tot € 350.000,-

€ 4.500,- incl. BTW Contact

Van € 350.001,- tot € 400.000,-

€ 5.250,- incl. BTW Contact

Van € 400.001,- tot € 450.000,-

€ 5.750,- incl. BTW Contact

Van € 450.001,- tot € 500.000,-

€ 6.250,- incl. BTW Contact

Van € 500.001,- tot € 600.000,-

€ 6.750,- incl. BTW Contact

Van € 600.001,- tot € 700.000,-

€ 7.250,- incl. BTW Contact

Meer dan € 700.000,-

€ 7.750,- incl. BTW Contact

Aankoop

U wilt nooit teveel betalen voor een huis. Bovendien wilt u zekerheid! Over de bouwtechnische staat, de omgeving, eventuele bodemvervuiling, asbest en nog veel meer. Er is zoveel om aan te denken en er kan zoveel misgaan. Niet als u ons meeneemt als uw persoonlijke aankoopmakelaar. Dan komt het zeker goed voor de laagst mogelijke koopsom. En de kosten verdienen wij terug.

Aankooptarief (inclusief B.T.W.)

0,5% van de uiteindelijke koopsom.

Let op: no cure no pay. Mocht er geen overeenkomst tot stand komen, dan bent u ons niets verschuldigd.

Verhuur

Een goede huurder. Wij vinden hem voor u. Nadat wij samen met u de huurprijs hebben vastgesteld en de voorwaarden hebben bepaald, is het tijd om op zoek te gaan. Ons zoekersbestand wordt geraadpleegd en de woning wordt op Funda geplaatst. Zodra de huurder zich aandient onderzoeken wij of de huurder betrouwbaar is en of het inkomen toereikend is. Ook de oplevering wordt door ons verzorgd.

Verhuurtarief (inclusief B.T.W.)

18% van de vastgestelde jaarhuur